De verzekeringspartners

Active Capital

Active Capital is een verzekering –en bankmakelaar, actief over gans België. Active Capital staat garant voor een  onafhankelijk advies inzake pensioensparen en vermogensopbouw.


Active Capital is rechtstreeks in contact met de betere banken en verzekeraars in België en analyseert hun producten permanent. Ze vergelijken hun kosten en hun financiële stabiliteit, zodat de kapitaalsgarantie en het rendement een extra 'zekerheid' worden.


Active Capital begeleidt jonge mensen bij de start van hun carriere, evenals mensen met een reeds opgebouwd vermogen die op zoek zijn naar globale financiële oplossingen en planning.


Het uniek statuut van Active Capital biedt hiertoe alle kansen: het fiscaal aantrekkelijk pensioencontract kunnen ze je op maat aanbieden, aangepast aan je behoeften, zowel onder de vorm van een spaarfonds (bancair), als in een pensioenverzekering.


Active Capital volgt uw pensioencontract actief op en adviseer u, telkens wanneer dit nodig is. Sinds 1986 heeft de wetgever pensioensparen jaar na jaar uitgebreid en gestimuleerd: bij aanvang nog beperkt tot een jaarlijkse premie van 20.000 Bef (495,76 euros) kan je in 2012 al 940 euro/jaar maximaal sparen. Sedert het ontstaan van dit beleggingsinstrument in 1986, heeft geen enkele regering deze 3de pijler van pensioenvoorziening van miljoenen Belgische spaarders in vraag gesteld of verlaagd.


Profiteer dus optimaal van het jaarlijks aangeboden fiscaal voordeel ( tot 40 % ) op de betaalde premie en bouw een sterk en veilig pensioenkapitaal op!

 

Klik hier om de premie van pensioenspaarverzekering bij Active Capital te berekenen op mefirst.be!