De verzekeringspartners

Europ Assistance

Europ Assistance is al 25 jaar de marktleider voor reisverzekeringen in België. De activiteiten van Europ Assistance zijn over de jaren meer en meer rond twee hoofdthema's ontwikkeld : reisbijstand en autobijstand in België en in het buitenland. In 2005, lanceerde Europ Assistance  een innovatieve formule : de reisannulatieverzekering!


Europ Assistance heeft dankzij zijn engagement tegenover zijn klanten een stevige reputatie opgebouwd wat betreft de kwaliteit van de dienstverlening. Het is door een ervaring van meer dan 40 jaar dat Europ Assistance efficient de vele gevolgen van een ongeval in het buitenland kan aanpakken.


Europ Assistance biedt meerdere bijstandsverzekeringensproducten aan :

  • Jaarlijkse reisbijstand: Voor een gerust gemoed het hele jaar door! De complete medische bijstand van Europ Assistance dekt alle reizen in het buitenland. Deze kan gecombineerd worden met een bijstand aan het voertuig in België en in het buitenland en met een jaarlijkse reisannulatieverzekering NoGo.
  • Tijdelijke reisbijstand: Wenst je liever een specifieke reis te dekken, de medische bijstand van Europ Assistance beschermt je tijdens een verblijf in het buitenland. Ook deze kan gecombineerd worden met een bijstand aan je voertuig, een reisannulatieverzekering en een bagageverzekering.

Europ Assistance kan ingrijpen waar ook ter wereld om je te helpen, 7 dagen op 7 en 24u op 24.

Als men aan een reisverzekering denkt, denkt men aan Europ Assistance!

Klik hier om de verschillende bijstandverzekeringsproducten van Europ Assistance te ontdekken!