Wat zijn de voordelen van het creeren van account op mefirst.be?

Help

Wat zijn de voordelen van het creeren van account op mefirst.be?

Door een mefirst.be account te creëren geniet ik van een gepersonaliseerde service die, op mijn verzoek, het volgende omvat::

- een automatische herinnering voor elke vervaldag. Mefirst.be waarschuwt me 90 dagen voor elke vervaldag.Dit stelt me in staat om mijn contract aan te passen of te optimaliseren indien ik dit zou wensen.

- een permanente zoekopdracht naar geoptimaliseerde contracten. Op mijn verzoek zoekt mefirst.be naar contracten die beter op mijn behoeften aansluiten en laat me weten wanneer ze beschikbaar zijn.Zo weet ik of ik mijn huidig contract kan optimaliseren op de volgende vervaldag.

- het beheer van mijn persoonlijke account. Hier worden alle contracten die ik via mefirst.be heb onderschreven bewaard alsook de voorstellen die ik heb aangevraagd.
Ik beschik zo over :

1- mijn geregistreerde tariefaanvragen.
In dit geval bewaard mefirst.be de tabel met de presentatie van de resultaten van de verschillende verzekeraars. De voorstellen die hierin opgenomen zijn blijven 60 dagen geldig.
Ik kan deze voorstellen laten omzetten in een contract. De voorstellen die niet meer geldig zijn, (m.a.w. Die ouder zijn dan 60 dagen)kan ik laten herberekenen door ze terug te sturen naar de eerste pagina van de vragenlijst. .
De vragenlijst zal reeds ingevuld worden met de beschikbare gegevens teneinde de aanvraag te vergemakkelijken.

2- mijn voorstellende voorstellen die niet werden geregistreerd worden ter informatieve titel bewaard.