Pensioensparen: de onmisbare verzekering voor uw pensioen!

Om in detail de verzekeringen pensioensparen te vergelijken, is het voldoende om de korte vragenlijst inte vullen. U kan dan rustig alle voorstellen van de verzekeraars voor een pensioenspaarverzekering bekijken en een keuze maken voor de oplossing die het best bij u past. Denk eraan uw pensioen voor te bereiden door deel te nemen aan het pensioensparen, blijf de vergrijzing voor. Je kan dit gratis en zonder verplichting hier doen.

Gratis en zonder verplichtingen.
Uw project Uw profiel
Alle velden zijn verplicht in te vullen

Beschrijf uw pensioensparen zodat we de beste oplossingen kunnen voorstellen die hiermee overeenkomen.
Hebt u reeds een pensioensparen of een levensverzekering ?
Welk bedrag, op jaarbasis, wens je te investeren ?

De duur van het pensioensparen is verplicht tot uw leeftijd van 65 jaar, met een minimumduur van 10 jaar.

Om de beste keuze te maken voor uw pensioensparen, vergelijk hier de offertes van de verzekeraars en het rendement van de verzekering pensioensparen

Wat is een verzekering pensioensparen ?

Een verzekering pensioensparen laat u toe een kapitaal samen te stellen voor uw pensioen door vrije of geprogrammeerde bijdragen. Daarbovenop kan je genieten van fiscale voordelen.

Wat is het nut van een verzekering pensioensparen ?

Verzekeringen pensioensparen is vooral een middel om te sparen voor uw oude dag. Mefirst.be, de vergelijkingssite voor verzekeringen pensioensparen, laat u toe gratis en zonder verplichtingen de oplossingen van verschillende verzekeraars te vergelijken. Indien uw interesse naar een bepaald voorstel uitgaat, kan u onmiddellijk een vrijblijvende offerte vragen voor uw persoonlijk profiel.

Indien u meer over het pensioensparen wilt weten, klik dan hier.

Hoe maken we gebruik van uw persoonsgegevens op mefirst.be ?

Samen met jou dragen we zorg voor jou privacy. Op de privacy pagina kan je vinden wat we met je gegevens doen en niet doen, hoe we jouw gegevens zullen beschermen en verwerken. Hierbij houden we rekening met de nieuwe wetgeving. klik hier.

U wenst andere verzekeringsproducten te vergelijken ?