Pensioensparen: de onmisbare verzekering voor uw pensioen!

Om in detail de verzekeringen pensioensparen te vergelijken, is het voldoende om de korte vragenlijst inte vullen. U kan dan rustig alle voorstellen van de verzekeraars voor een pensioenspaarverzekering bekijken en een keuze maken voor de oplossing die het best bij u past. Denk eraan uw pensioen voor te bereiden door deel te nemen aan het pensioensparen, blijf de vergrijzing voor. Je kan dit gratis en zonder verplichting hier doen.

Gratis en zonder verplichtingen.
Uw project Uw profiel
Alle velden zijn verplicht in te vullen

Beschrijf uw pensioensparen zodat we de beste oplossingen kunnen voorstellen die hiermee overeenkomen.
Hebt u reeds een pensioensparen of een levensverzekering ?
Welk bedrag, op jaarbasis, wens je te investeren ?

De duur van het pensioensparen is verplicht tot uw leeftijd van 65 jaar, met een minimumduur van 10 jaar.

Om de beste keuze te maken voor uw pensioensparen, vergelijk hier de offertes van de verzekeraars en het rendement van de verzekering pensioensparen

Wat is een verzekering pensioensparen ?

Een verzekering pensioensparen laat u toe een kapitaal samen te stellen voor uw pensioen door vrije of geprogrammeerde bijdragen. Daarbovenop kan je genieten van fiscale voordelen.

Wat is het nut van een verzekering pensioensparen ?

Verzekeringen pensioensparen is vooral een middel om te sparen voor uw oude dag. Mefirst.be, de vergelijkingssite voor verzekeringen pensioensparen, laat u toe gratis en zonder verplichtingen de oplossingen van verschillende verzekeraars te vergelijken. Indien uw interesse naar een bepaald voorstel uitgaat, kan u onmiddellijk een vrijblijvende offerte vragen voor uw persoonlijk profiel.

Indien u meer over het pensioensparen wilt weten, klik dan hier.

Hoe maken we gebruik van uw persoonsgegevens op mefirst.be ?

Om precies te vernemen hoe we gebruik maken van uw persoonsgegevens kan u de algemene voorwaarden consulteren. Hierin stellen we duidelijk wat we wel en niet doen op basis van uw gegevens.

U wenst andere verzekeringsproducten te vergelijken ?