De voordeligste schuldsaldoverzekering voor uw lening

Vul dit formulier voor de schuldsaldoverzekering in, en vergelijk met uw huidig voorstel! U kan zo met kennis van zaken een keuze maken voor de verzekering van uw lening die het best met uw behoeften overeenkomt.

Het is gratis en zonder verplichting !
Uw project Uw profiel
Alle velden zijn verplicht in te vullen
Het verzekeren van een hypothecaire lening laat u toe u te beschermen tegen de vroegtijdige terugbetaling van uw lening aan de financiële instelling die u de lening toekende, in geval van overlijden door ongeval of ziekte.
Je kan één persoon ofwel 2 personen verzekeren in één contract. Wat kies je?
Te verzekeren deel van de lening :
Beschrijf uw lening :
Ontleend bedrag :  €
Soort lening :
Type rentevoet :
Rentevoet :  %
Duur :  jaren en  maanden
Indien u van uitstel van betaling geniet, hoeveel maanden bedraagt die uitstel ?  maanden
Vanaf welke dag wenst u verzekerd te zijn ?
Verzeker u ervan dat uw verzekering ingaat op de dag waarop de bank u het geld ter beschikking stelt.

Wat is een schuldsaldo verzekering ?

De schuldsaldoverzekering is een verzekering waarbij u gedekt bent bij overlijden. De verzekeraar zal bij overlijden het nog niet terugbetaalde deel van uw lening aan de financiële instelling terugbetalen. Deze verzekering is dus een waarborg voor de financiële instelling, maar tevens ook voor u en uw nabestaanden. De terugbetaling van de lening zal dan immers hebben plaatsgehad zodat de nabestaanden de woning kunnen behouden zonder de financiële last van de lening.

Mefirst.be helpt u de offertes van de schuldsaldoverzekeringen te vergeliljken.

Met mefirst.be kan u gratis de prijs en waarborgen vergelijken met andere offertes voor een schuldsaldoverzekering voor uw hypothecaire lening. Indien u deze offerte geschikt vind, kan u gratis een gepersonaliseerde offerte online verkrijgen binnen enkele minuten.Deze offerte zal gebaseerd zijn op de door u ingevoerde gegevens.

Hoe maken we gebruik van uw persoonsgegevens op mefirst.be ?

Samen met jou dragen we zorg voor jou privacy. Op de privacy pagina kan je vinden wat we met je gegevens doen en niet doen, hoe we jouw gegevens zullen beschermen en verwerken. Hierbij houden we rekening met de nieuwe wetgeving. klik hier.

U wenst meer info over de schuldsaldoverzekering?

Raadpleeg onze schuldsaldoverzekeringsgids, u zal al de nodige informatie vinden over uw hypothecaire lening en zijn verzekering : de hypothecaire lening, de hypothecaire inschrijving, de kosten van de registratierechten, de schuldsaldoverzekering, de premie van een schuldsaldoverzekering,... Alles wat u moet weten over schuldsaldoverzekeringen voor uw lening vindt u terug in deze gids.

U wenst andere verzekeringsproducten te vergelijken ?