Verzekeringen online berekenen: een eenvoudige vergelijking van de verschillende offertes van de verzekeraars

Een vergelijking van verzekeringen om uw verzekeringen in minder dan 5 minuten te berekenen : tarieven , vrijstellingen en waarborgen van de verzekeraars helpen u om de beste verzekering te vinden in functie van uw behoeften. Een goedkopere verzekering, meer betrouwbaar, met een beste dekking? U vindt al de verzekeringsoffertes -en formules in enkele kliks. Mefirst.be, een eenvoudig, snel en gratis vergelijkingssite!
U hebt een wagen of wenst er één aan te schaffen ? Dan is de verzekering verplicht. Vergelijk de tarieven voor uw verzekering voor uw wagen.
Huurder of eigenaar? Hoofdverblijfplaats of tweede verblijfplaats? Huis of appartement? In alle gevallen, vergelijk hier de brandverzekeringen!
Je hebt een moto, of wenst je er een aan te schaffen? Het is verplicht om je te verzekeren. Vergelijk de tarieven van je motoverzekering hier.
U wenst een schuldsaldoverzekering te onderschrijven voor uw lening? Vergelijk de tarieven van de verzekeraars voor uw schuldsaldoverzekering.
U wenst te sparen om een bijkomend pensioen op te bouwen ? Vergelijk nu de voorstellen van de verzekeraars voor een pensioensparen.
U vertrekt op vakantie en wenst een reisverzekering te onderschrijven om uw familie te beschermen tegen alle mogelijke risico's in het buitenland? Ontdek hier onze partners voor reisverzekeringen.
U hebt een mobilhome of wenst er een aan te schaffen? Wil je een veilig gevoel als je op reis vertrekt, onderschrijf dan de juiste verzekeringen. Hier kan je onze specialisten vinden.
Je hebt een oldtimer of hobbytimer of wenst er een aan te schaffen? Wil je een goed gevoel als je met je prachtige wagen rond zal rijden? De juiste verzekering kan je met deze specialisten vinden.
Je wenst een uitvaartverzekering aan te schaffen? Vergelijk dan hier de uitvaartverzekeringen.
Je wenst als jonge bestuurder verzekerd te worden? Het is niet altijd eenvoudig! We hebben de oplossing gevonden met jongverzekerd.be, ze bieden een aantrekkelijke autopolis voor jongeren.
Je bent de trotse eigenaar van een electrische fiets? Dan is een omniumverzekering zeker de moeite waard. Neem hier een kijkje en ontdek de premie voor een omniumverzekering.
Mefirst.be vergelijkt de offertes en tarieven van de volgende verzekeraars: Corona, Generali, Touring, Active Capital, Cardif, Europ Assistance, VAB