De verzekeringsgids voor autoverzekeringen: alles wat je wil weten over autoverzekeringen kan je hier vinden!

Welke soorten autoverzekering bestaan er? Wat doe je bij een ongeval? Hoe en wanneer zijn autoverzekering opzeggen? Dit en nog veel meer kan je vinden in de gids voor autoverzekeringen!

Een autoverzekering is verplicht. Maar welke formule moet je kiezen: burgerlijke aansprakelijkheid, mini-omnium of omnium? We leggen je haarfijn uit wat het verschil is tussen deze formules in de verzekeringsgids.

Je kan je autoverzekering ook met een aantal opties vervolledigen. Of dit nuttig is, hangt af van je persoonlijke situatie. Daarom vind je in de gids info over de verzekering bestuurder, de diefstalverzekering, de brandverzekering, de glasbreukverzekering, de juridische bijstandsverzekering...

Je bent het slachtoffer van een ongeval. Wat is er precies gedekt door je verzekering indien je in fout bent? En als je niet in fout bent

Je wil je autoverzekering opzeggen. Wat moet je dan precies doen? En wanneer moet je dat doen? In deze gids vind je precies de informatie die je nodig hebt om je autoverzekering op te zeggen

Wil je weten hoe de premie van je autoverzekering wordt berekend? Waar houden de verzekeraars rekening mee om je tarief te bepalen? Dat kan je hier vinden.

Heb je al de nodige papieren aan boord van je wagen? De groene kaart, het inschrijvingsbewijs, een ongevalsaangifte? Lees in de verzekeringsgids welke papieren je verplicht aan boord moet hebben.

In deze verzekeringsgids hebben we veel informatie voor je verzameld. Zo kan je, op al je vragen over je autoverzekering, een antwoord kan vinden. 

Blijf je toch nog met een vraag zitten? Dan kunnen we je helpen. Stel je vraag door hier te klikken.

Maar het belangrijkste blijft altijd dit: vergelijk uw autoverzekering vooraleer een verzekeraar te kiezen! Eerst vergelijken, dan verzekeren!

Merk van de wagen :
Model van de wagen :
Brandstof :
Transmissie :
Aantal deuren :
Cilinderinhoud :