Voltanken voor minder geld? De prijs van de benzine hier!

De brandstofprijzen zijn variabel, het is mogelijk goedkoper te tanken bij een tankstation dan bij een andere. Maar hoe kan je deze informatie vinden?

De belgische staat legt de maximum prijzen vast voor de brandstoffen. Het budget voor brandstoffen in een gezin kan fors oplopen. Brandstofprijzen stijgen zeer regelmatig. Het is dus een goed idee om te tanken waar de prijzen het laagst zijn.

Welke tankstations hebben de reputatie om lage prijzen toe te passen?

Brandstofprijzen.be laat toe om prijzen van de brandstoffen te vergelijken per gemeente. De meeste verdelers van brandstoffen nemen deel aan deze vergelijking ; Q8 , Texaco, Lukoil, Total, Shell, Esso, Octa+, Maes, Avia, Dats,...

Hoe is de site Brandstofprijzen.be op de hoogte van de prijzen?

Brandstofprijzen.be wordt door zijn leden geinformeerd over de prijzen die van toepassing zijn in de verschillende regios en tankstations.

Ook de verhogingen en verlagingen van de brandstofprijzen kan Brandstofprijzen.be meedelen. Zo kan je besluiten dat het morgen dan vandaag te tanken.

Brandstofprijzen.be heeft ook een toepassing  voor je smartphone. Zo kan je alles volgen wat de prijzen betreft in België en Luxemburg.

Sommige verdelers hebben ook tijdelijke acties, waarbij ze de prijs drukken. Bijvoorbeeld Lukoil heeft de gekke donderdagen, Q8 geeft soms reducties tot 20 cent per liter gedurende 24 uur. Blijf dus goed geinformeerd om hiervan te profiteren.

Merk van de wagen :
Model van de wagen :
Brandstof :
Transmissie :
Aantal deuren :
Cilinderinhoud :