Uw opinie over de verzekeringswereld

Heb je een mening over verzekeringen? Heb je goede of slechte ervaringen met een verzekeraar, makelaar of agent? Heb je klachten over verzekeringen? Deel deze ervaring met anderen.

Verzekeringen hebben we allemaal nodig. sommige verzekeringen zijn verplicht zoals de autoverzekering. Andere verzekeringen hebben we bijna allemaal, omdat ze heel nuttig zijn zoals de brandverzekering of de familiale verzekering. Ook levensverzekeringen en pensioensparen zijn verzekeringen die ons helpen met sparen voor later.

Voor al deze verzekeringen komen we in contact met verzekeraars, met makelaars, met een verzekeringsagent, met een bankagent. met producten, en productinformatie. Soms hebben we een klacht over verzekeringen.

Al deze ervaringen kunnen we delen met anderen. Dat is nuttig want verzekeren is uiteindelijk een service die we kopen voor als er later iets zou gebeuren.

Dat kan je op de website mijn-opinie-verzekeringen.be

Je kiest de verzekeraar, het product, en je kan dan via 1 tot 5 sterren aangeven wat je vond van de prijs, de kwaliteit van de waarborgen, de kwaliteit van de klantendienst, en uiteindelijk een algemene tevredenheid.  Daarna kan je zelf je ervaring delen met je eigen woorden.

Wat kan je zelf leren van de website mijn-opinie-verzekeringen.be?

- de opinies en meningen van anderen consulteren

- de commentaren lezen over producten, verzekeraars en ervaringen van anderee consumenten

- een ranking zien van de verzekeraars gebasseerd op alle opinies

Zelf je mening geven is de bedoeling. Zo deel je je ervaring met anderen. Wanneer je dit doet moet je inloggen, daarna kan je je opinie over verzekeringen geven. Om ervoor te zorgen dat het bijvoorbeeld het woordgebruik correct blijft, zal je opinie worden aanvaard of geweigerd maar zeker niet gewijzigd. De voorwaarden lees je op de website.

Telkens als je je stem wil laten horen over je ervaring, je klachten over verzekeringen, je mening geven, vergeet niet om dit te doen op mijn-opinie-verzekeringen.be en laat anderen ervan gebruik maken.

Merk van de wagen :
Model van de wagen :
Brandstof :
Transmissie :
Aantal deuren :
Cilinderinhoud :