Weetjes over de mobilhome en de noodzakelijke verzekeringen voor je mobilhome.

Wanneer je investeert in een mobilhome, zijn er heel wat practische dingen waar je moet aan denken. Daarnaast is een mobilhome ook een voertuig dat je dus verplicht moet inschrijven en verzekeren. Lees er alles over in deze gids.

Het aankopen van een mobilhome gaat gepaard met een aantal practische dingen die je moet regelen.

Vermits het over een voertuig gaat, net zoals je wagen, moet je je wagen laten registreren, is er sprake van technische controle, inschrijving van je voertuig, aanvraag van je plaat...

Daarnaast ben je ook verplicht je mobilhome te verzekeren. Je kan kiezen tussen een burgerlijke aansprakelijkheid mobilhome, mini-omnium mobilhome of omnium mobilhome.

Vertrek je op reis, dan kan je ook voor je confort zorgen als er toch iets zou gebeuren: een reisverzekering voor een mobilhome, en een juridische bijstandsverzekering mobilhome die kan helpen bij een schadegeval met een mobilhome.

Deze gids geeft je ook een aantal practische tips over een mobilhome: over het onderhoud ervan, wat doe je in winter, hoe verdeel je de lading in een mobilhome, hoe kan je het verbruik in een mobilhome beperken, en wat kan de technologie vandaag bieden van applicaties voor je ipad of iphone...

Deze gids legt je dit alles uit op een practische en eenvoudige wijze. We hebben ook voor u een specialist in verzekeringen voor een mobilhome geselecteerd. Die kan je raad geven voor je specifieke situatie.