De verzekeringsgids voor motorverzekeringen: alle informatie over motorverzekering zijn hier bechikbaar!

Je bent net de eigenaar van een moto of bromfiets? Dan moet je ook de nodige informatie over de motorverzekering opzoeken; deze gids over motorverzekering helpt je hiermee!

De ba motorverzekering is een verplichte verzekering. Je kan deze verzekering vervolledigen met een mini-omnium verzekering moto. Ook een verzekering bestuurder moto kan deel uitmaken van de dekkingen. Denk eraan dat je de tarieven van de maatschappijen voor motorverzekeringen moet vergelijken tussen de verschillende verzekeraars. 

Andere verzekeringsproducten kunnen ook onderschreven worden indien je dit wenst : een bijstandsverzekering voor de moto of een juridische bijstandsverzekering voor je moto

Je wenst een idee te hebben van het budget voor belastingen en andere elementen? Wat is de inverkeerstellingsbelasting en de jaarlijkse verkeersbelasting voor een moto? En wat betaal je voor de inschrijving van je moto?

Je vraagt je misschien af wat de stappen zijn die je moet ondernemen om je rijbewijs te behalen voor je moto ? We leggen je uit wat je moet doen voor het rijbewijs te krijgen in het huidige regime tot 1/5/2013 en in het nieuwe systeem vanaf 1 mei 2013.

En vergeet vooral de veiligheid op de weg en de uitrusting niet! We hebben een lijst gemaakt van punten waar je kan op letten om je veiligheid te verhogen als je bestuurder bent van een moto.

U bent op zoek naar een motorverzekering? Vergelijk hier de tarieven van motorverzekeringen!