Waarom onderschrijf je een reisverzekering?

De vakantie plannen is plezierig. Maar je denkt niet altijd aan een reisverzekering om je familie te beschermen tijdens het verlof in het buitenland.

Tijdens het verlof in het buitenland, ben jezelf en je familie niet immuun voor een ongeval, ziekte of pech. 

Het is dus zeer aan te raden om een reisverzekering te onderschrijven om zo met gerust gemoed te vertrekken. Maar waarom is zo'n reisverzekering nuttig? 


- Bij een ongeval of ziekte in het buitenland, zal de bijstand aan personen die begrepen is in je reisverzekering, een echte hulp zijn in functie van de formule die je gekozen hebt. 

Bijvoorbeeld: repatriering, terugbetaling medische kosten in het buitenland....


- Bij panne met de wagen, zal de bijstand voertuig van je reisverzekering, je helpen bij het verhelpen van de panne, maar ook bij diefstal.

Bijvoorbeeld: depannage, takelen, vervangingswagen, bijstand bij herstelling van de wagen....


- Bij overmacht moet je misschien je reis annuleren. Een annuleringsverzekering is een optie bij een reisverzekering. Vergelijk de verschillende formules en kies diegene die het best bij je past. 


- Verlies of diefstal van de bagage kan iedereen overkomen. Heb je hiervoor een verzekering? Ook een bagageverzekering kan deel uitmaken van je reisverzekering. Schade, diefstal of verlies van bagage wordt dan financieel gecompenseerd. 


- Er bestaan nog bijkomende opties die toegevoegd kunnen worden aan je reisverzekering. Op de pagina andere bijstandsverzekeringen van deze gids krijg je een overzicht van verschillende mogelijkheden. 


In functie van je behoeften, kan je ook kiezen tussen een tijdelijk of een jaarlijks contract voor de reisverzekering. Je wenst een reisverzekering te onderschrijven? Consulteer dan onze pagina met de partners reisverzekeraars en bereken onmiddellijk een prijs voor de reisverzekering.