De verzekeringspartners

Yuzzu

Yuzzu

Yuzzu de niewe naam van Touring Verzekeringen, heeft meer dan 20 jaar ervaring als directe verzekeraar. U hoeft dus niet langs een makelaar, maar kunt rechtstreeks, met de medewerkers van de verzekeringsmaatschappij zelf communiceren. Zo bent u niet alleen verzekerd van het beste tarief, maar ook van een doeltreffende en snelle dienstverlening.

Meer dan 150.000 klanten vertrouwen de verzekering van hun wagen, motor of huis toe aan Yuzzu.

De vijf grote voordelen van een autoverzekering bij Yuzzu:

  1. Tarieven op maat van uw persoonlijke situatie. Legt u bijvoorbeeld weinig kilometers af, of gaat u met het openbaar vervoer of de fiets naar het werk? Dan krijgt u een voordeliger tarief.
  2. Uw eerste ongeval telt niet mee. Om voorzichtige bestuurders te belonen, daalt de bonus-malus van Yuzzu tot -4! Van zodra u dit niveau hebt bereikt, kost uw eerste ongeval in fout u niets. De premie voor uw BA-verzekering blijft ongewijzigd.
  3. Uw mobiliteit zorgeloos verzekerd. Via uw BA geniet u gratis bijstand bij een ongeval waarna uw wagen niet meer rijdt. Daarnaast hebt u de keuze tussen tal van optionele bijstandsformules, op maat van uw behoeften.
  4. Snelle onderschrijving. Bij Yuzzu sluit u snel en eenvoudig een verzekering af, via het kanaal van uw keuze: online via onze website, telefonisch of in een van onze shops.
  5. Gemakkelijk bereikbaar, ook bij schade. Neem 24u/24, 7d/7 contact met ons op via ons webformulier. Ook in geval van schade staan we u 24u/24 en 7d/7 bij. Een ervaren beheerder volgt uw dossier tijdens de volledige afhandeling van een ongeval op.

Meer info over de autoverzekering van Yuzzu?

Bij klachten kunt u zich wenden tot Yuzzu nv, Havenlaan 86C bus 117, 1000 Brussel. Als u van mening bent dat u op deze wijze geen passende oplossing hebt verkregen, kunt u zich richten tot de dienst Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel. U hebt altijd de mogelijkheid om de tussenkomst van een rechter te vragen, het product Autoverzekering van Yuzzu nv is onderhevig aan het Belgisch recht.

Wat zijn de door Yuzzu voorgestelde tarieven?

<< Terug