Wie zijn wij ?

Mefirst.be laat u toe om gratis en volledig transparant offertes van verzekeringsproducten te consulteren en te vergelijken, die met uw behoeften overeenkomen.

De diensten die mefirst.be u aanbiedt, laten de gebruikers toe, op één plaats en in real time, toegang te hebben tot een aantal offertes van verzekeringen. Deze informatie laat toe, volledig vrij en met kennis van zaken, een keuze te maken tussen de verschillende voorstellen.

Om deze diensten aan te bieden, werkt mefirst.be met een aantal verzekeraars als partners.

De aanpak van mefirst.be is gebaseerd op drie basiswaarden :

1. De transparantie

De verzekeringswereld is niet eenvoudig en ondoorzichtig (wat staat er juist in mijn contract ? Heb ik een goede prijs/kwaliteit?.... Mefirst.be heeft als objectief om gebruiker een begrijpelijke offerte te presenteren van de bestaande offertes om de markt. Deze presentatie laat toe een duidelijke en objectieve vergelijking te maken van de verschillende voorstellen op basis van de persoonlijke gegevens van de gebruiker.

2. Een brede keuze

Mefirst.be heeft als objectief een zo groot mogelijke keuze van offertes aan de gebruikers voor te leggen. Mefirst.be heeft niet de bedoeling om elke mogelijke offerte voor te stellen; er zijn namelijk meer dan 80 verzekeraars in België. Wel is ons objectief om een zo breed mogelijk gamma van mogelijke verzekeraars voor te stellen; directe verzekeraars, verzekeraars die met makelaars werken, bankverzekeraars.... Zo heeft de gebruiker dan ook de keuze om die verzekeraar te kiezen die hem het best uitkomt.

3. De kwaliteit

Mefirst.be verbind zich ertoe een service te brengen van hoogstaande kwaliteit. Mefirst.be is daarom verbindt via internet met de systemen voor tarificatie van de partners-verzekeraars. Wat uw persoonlijke gegevens betreft willen we er borg voor staan dat deze met de grootste zorg en confidentialiteit worden behandeld.